• Magyar

Nyomkövetés Blog

NYOMKÖVETŐ KÉSZÜLÉK BESZERELÉSE

A FlexCom Kommunikációs Kft.-nél szakértő végzi a GPS nyomkövető készülékek beszerelését, így elkerülhetőek a szakszerűtlen beszerelésből adódó esetleges károk. A beszerelésre természetesen teljes körű garanciát vállalunk.

Nyomkövető készülék beszerelése

Szakképzett szerelőink a megrendelt szolgáltatást saját műhelyünkben teljesítik, de mód van arra is – pl. kamionok esetében –, hogy a megrendelő telephelyén végezzük el a nyomkövető készülék telepítését.

Nyomkövető készülék beszerelése

A nyomkövető készülék a jármű több pontján is elhelyezhető. A szerelő gondosan ügyelve arra, hogy a járműben kár ne keletkezzék, szétbontja a belső karosszéria egy részét. Megfelelő műszerek segítségével kiméri a nyomkövető készülék bekötésének pontos helyét, ellátja árammal a készüléket, és beköti az esetleges egyéb opciókat, mint például a motorblokkolás, üzemanyag-figyelés, ajtónyitás-érzékelés, S.O.S pánikjelző gomb stb.
Miután minden csatlakozó a helyére került, a szerelő teszteli a bekötött készüléket és az ügyfél által megrendelt egyéb opciókat.
Amikor már minden szolgáltatás tökéletesen üzemel, a karosszériaelemek a helyükre kerülnek. A szerelés kb. 45-60 percet vesz igénybe.

Nyomkövető készülék beszerelése


A nyomkövető rendszer nemcsak logisztikai célokra alkalmas, hanem a gépjármű védelmét is biztosítja. Azonnali SMS riasztást kaphat mobiltelefonjára, amennyiben megszólal a riasztó, vagy akár távolról is blokkolhatja a jármű mozgását. Folyamatosan nyomon követheti a gépjármű helyzetét laptopjáról, mobiltelefonjáról.

Nyomkövető készülék beszerelése


A FlexCom Kommunikációs Kft. nem hagyja magára ügyfeleit, a beszerelést követően folyamatos személyes kapcsolattartást biztosít a szerződés teljes idejére.

Reméljük, a FlexCom Kommunikációs Kft. szolgáltatásai elnyerik tetszését, és mind a gépjárművédelem, mind a logisztika terén Önnek és cégének nélkülözhetetlen társai leszünk.

Tekintse meg beszerelésről készült videónkat is!

Hozzászólások
Még nincsenek kommentek
Hozzászólás írásához jelentkezzen be!