• Magyar

Rólunk

Horváth Zoltán Ügyvezető igazgató
Horváth Zoltán ügyvezető igazgató

 

A FlexCom Kommunikációs Kft. teljes mértékben magyar tulajdonú vállalkozás, az általunk kínált nyomkövető rendszer magyar fejlesztésű. Sok év szakmai tapasztalattal rendelkezünk a nyomkövető rendszer üzemeltetése és fejlesztése terén.  

Térképes rendszerünket ügyfeleink igényei alapján fejlesztettük ki. Olyan teljeskörű nyomkövető, flottakövető és helymeghatározó rendszert kínálunk, amely minden igényt kielégítően használható üzleti és magáncélra egyaránt. Hatékonyságát mi sem bizonyítja jobban, mint az évek óta folyamatosan növekvő és elégedett felhasználói kör. Célunk, hogy szolgáltatásaink az egyéni ügyfelek és a kisebb cégek számára is elérhetőek legyenek. Mindezt megfizethető készülékáraink és havidíjaink teszik lehetővé.

Folyamatos fejlesztésekkel és a legmodernebb technológiák alkalmazásával igyekszünk a piac meghatározó szereplőjévé válni. Azt szeretnénk, hogy az általunk kínált nyomkövető rendszer gyors megtérülést biztosítson minden ügyfelünk számára.

Társaságunk a folyamatos minőségi szolgáltatás mellett kötelezte el magát. Biztosítani kívánjuk, hogy az általunk üzemeltetett nyomkövető rendszer színvonala partnereink igényeinek maradéktalanul megfeleljen, és a jogszabályi követelmények betartása biztosított legyen. Ennek érdekében hatékony minőségirányítási rendszert működtetünk. A minőségbiztosítási folyamatot rendszeresen újraértékeljük és folyamatosan fejlesztjük. Ennek eszköze az MSZ EN ISO 9001: 2009 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszer. A ISO rendszer működtetése elősegíti az általunk nyújtott szolgáltatás egyenletes magas színvonalának folyamatos biztosítását, a helyes munkavégzést, és lehetőséget nyújt a tevékenységi folyamatok ellenőrzésére.

2013-ban a nyomkovetes.net márka kiérdemelte a MagyarBrands díjat, mint hazánk egyik legismertebb, GPS nyomkövetéssel foglalkozó vállalkozása és érdemesnek találtatott, hogy a TOP 100 Üzleti Márka egyike legyen!

2014-ben cégünk elsőként kapta meg magyarországi nyomkövető cégek közül a Magyar Szolgáltató minősítést. Támogassa Öni is a hazai munkaerőt!

 

Reméljük, szolgáltatásaink elnyerik tetszését, és mind a személyvédelem, mind a járműbiztonság terén Önnek és cégének nélkülözhetetlen társai leszünk!