• Magyar

Nyomkövetés Blog

Nyomkövetés a párkapcsolatban

Nem szeretnénk arra biztatni, hogy titokban figyeld a párod. Kémkedés helyett a hangsúly inkább az egymás felé való bizalom, és őszinteség erősítésén legyen. Így sokkal nagyobb az esélyetek egy megcsalásmentes, egészséges, és hosszú távú szerelemre. Viszont ahhoz, hogy biztonságban tudhasd a kedvesed, segítségedre siethet a modern technika.

A Google mindent látó szeme

Először is itt van mindjárt a Google Helyelőzmények nevű szolgáltatása. Ha a párod rendelkezik Google-jelszóval, és használ egy olyan hordozható eszközt, melyen igénybe veszi a Google valamely szolgáltatását, akkor máris mutatunk egy lehetőséget. 

Lépj be a Google fiókjába, és tekintsd meg a Helyelőzmények aloldalt. Percekre lebontva láthatod, mikor, merre járt. Feltéve, ha a tartózkodási hely jelentését és a helyelőzményeket is bekapcsolta a párod. 

Igen, ehhez még a jelszavát is meg kell osztania Veled. Ehhez nagyfokú bizalom szükséges, de gondolj bele, hogy kivételes helyzetekben mekkora segítség lehet. Mire gondolunk? Ha éppen bajba kerül a kedvesed, és felhív, hogy kirabolták, vagy rosszul lett, de fogalma sincs hol van, meg tudod nézni, és riasztani tudod a rendőrséget, vagy érte tudsz menni. 

A jelszót persze bármikor meg tudja változtatni, és a Helyelőzményeket is szabadon törölheti, illetve ki tudja kapcsolni.

Ha féltékeny párod megcsalással gyanúsít (ami már régen rossz), ily módon bizonyítani tudod ártatlanságod.

A Google az adott készülék esetében annak a mobiltoronynak a távolságát vizsgálja, amihez kapcsolódik. & hogy miért van minderre szüksége? Elsősorban a lokalizáció-alapú szolgáltatások nyújtásához. A Google+ "Történet" funkciója például a Google+-ra feltöltött fényképekből állít össze számodra egy történetet.

Apró kütyük – a szerelmes mindent lát?

Ma már a telefonokon is van nyomkövető szolgáltatás, de zsebre lehet vágni egy GPS jeladó eszközt, vagy hordhattok GPS-es karórát is. Számtalan lehetőség áll előtted.

A GPS nyomkövetés nem az ördög eszköze egy párkapcsolatban, ha jó célra használjátok. Sajnos könnyű átlépni azt a vékony mezsgyét, ami már sérti a másik felet. Mi mindenkit arra bátorítanánk, hogy ne tegye! A féltékenység nem járható út. 

Hozzászólások
Még nincsenek kommentek
Hozzászólás írásához jelentkezzen be!