• Magyar

Nyomkövetés Blog

Milyen járművekbe szerelnek leginkább nyomkövetőt?

A gyakorlat azt mutatja, hogy a nyomkövetők alkalmazása a kis-és nagytehergépkocsik esetében a leggyakoribb. A GPS nyomkövetőkben főként a logisztika látta meg a fantáziát. A szállítmányozással foglalkozó cégek a műholdas nyomkövető rendszer segítségével ugyanis csökkenteni tudják a költségeiket, és képesek hatékonyságuk növelésére is.

A nyomkövetők egyértelműen támogatják a cég és a tulajdonos érdekeit. Használatával útvonal optimalizálással elérhető az üzemanyag megtakarítás. A térképes felületen nyomon lehet követni a járművek útját, ezáltal könnyebbé válnak a vezetői döntések. Ellenőrizhetik a szállítási folyamatokat, és szükség esetén intézkedhetnek a felmerült problémákkal kapcsolatban. Az sem utolsó szempont, hogy a fuvarozókkal történő elszámolás így teljesen átlátható.

Vegyünk például egy késztermékszállító gépkocsit, melybe a nyomkövetőn kívül olyan extra szolgáltatásokat is beszereznek, mint például a hőmérséklet - és ajtónyitás érzékelők. 

A műholdas nyomkövetők támogatják a vállalkozásokat abban, hogy működésük kiszámíthatóbb legyen. Akár prémium minőségű flottamenedzsmentet is létrehozhatnak! A rendszer segít motiválni az értékesítőket is. 

 

Hozzászólások
Még nincsenek kommentek
Hozzászólás írásához jelentkezzen be!