• Magyar

Nyomkövetés Blog

Hogyan segítheti a hatósági ellenőrzést a nyomkövetés

Kimondva, vagy kimondatlanul, de egyértelmű, hogy a nyomkövetők fő feladata a biztonság megőrzése. A flottatulajdonosok számára egyrészt fontos a személyi biztonság, másrészt az is, hogy az autónak ne keljen lába. De ez utóbbi téma, azaz nevezetesen az autólopás minden autótulajdonost érzékenyen érint. Készüljön fel minden eshetőségre a nyomkövetők segítségével!

Nézzük, milyen jelei lehetnek a lopásnak! Egy igazán profi nyomkövető szolgáltatás lehetővé teszi az üzemanyagkontrollt, így ha gyorsan nyoma vész az üzemanyagnak, az már eleve gyanús. Ahogyan az is, ha az autó letér a térképről, azaz nem a már lefixált útvonalat követi. Hirtelen indokolatlanul, és a megengedettet jóval túlhaladó mértékben megnő a sebesség? Több, mint gyanús. 

Akkor is kezdjen el rosszra gondolni, ha az elektronikus menetlevél egyes adatai (menetidő, állásidő, távolság, indulás, érkezés) nem épp az ön kívánalmai szerint alakulnak. 

Természetesen először mindig hívja a sofőrt, hogy megtudja, valós-e az aggodalma. (Ha a sofőr bajba kerül, azt egy pánik gomb segítségével is tudathatja Önnel.) Ha ő nem jelentkezik, akkor már nyomós oka van rá, hogy értesítse a hatóságokat. Ha bebizonyosodik, hogy az autóját ellopták, a nyomozást jelentősen megkönnyítik a rendelkezésére álló fenti adatok, de mindenek előtt blokkolja a motort a távolból, SMS-en keresztül. 

Egy nem céges autó esetében már az ajtónyitás érzékelése is elegendő bizonyíték a lopásra, pláne, ha a gyújtásfigyelő is pirosat jelez.

De legyen akár egy egész flottája, vagy csak egyetlen járgánya, a gépjárművédelmi felügyelet szolgáltatásának megrendelésével teljesen megnyugodhat. Esemény esetén azonnal értesíti egy diszpécser, és ha nem éri el Önt, menedzseli a hatósági intézkedést. Nélkülözhetetlen szolgáltatás, ha növelni szeretné a gépjármű előkerülési esélyét.

Hozzászólások
Best Writing Service (help4youpaper.top) 2017. January 12. 14:31
A comment elfogadásra vár.
aqa a2 history coursework 2010 (papercustomwriting.top/aqaa2historycoursework2010.php) 2017. January 27. 03:19
A comment elfogadásra vár.
Best Writing Service (buycustompaper.review) 2017. February 03. 20:55
A comment elfogadásra vár.
Best Writing Service (uperspaper.net) 2017. February 07. 02:04
A comment elfogadásra vár.
Get your documents written perfectly (qualitypapers.review) 2017. July 01. 04:28
A comment elfogadásra vár.
Hozzászólás írásához jelentkezzen be!