• Magyar

Nyomkövetés Blog

Ezekben az esetekben lehet szükséged nyomkövetőre

Számtalan nyomkövetési ok előfordul, de leginkább szeretteink, háziállatunk, vagy autónk/flottánk biztonságának biztosítása a cél. A nyomkövető eszközök gyors, szakszerű segítséget nyújtanak.

Működésük GSM/GPRS hálózaton és GPS műhold pozíciós rendszeren nyugszik, SMS üzeneteket küldenek, vagy online követhetőek.

A nyomkövetésnek három fő területe van, ezek a gépjárművek, a személyek, és a kisállatok védelmi zónái.

1.A gépjárművek és autóflották esetében a GPS alapú járműkövető rendszer rendelkezik pánikgombbal, két oldalú hívás funkcióval, és térképes nyomkövetés móddal.

Nyomon követhetőek a szállított csomagok is, s akár flottakövetés is lehetséges, egy internetes programmal lehet követni az adott járműveket. Elmozdulás riasztás funkció nagyon hasznos, ha féltjük a vagyontárgyainkat az eltulajdonítástól.

Az akkumulátorok kapacitása kívánság szerint növelhető! Segítségével biztonságban tudhatja autóit, s akár az üzemanyag fogyasztást is ellenőrizheti. Meghatározhatja a haladási útvonalat, s a rendszer riasztást küldhet akkor is, ha a vezető ettől eltér. 

A GPS-alapú nyomkövetési megoldásokat elsősorban nem követési, megfigyelési, hanem személyvédelmi célokból keresik az érdeklődők.

A gépjárművek és autóflották biztonsági, és vagyonvédelmi szempontból való követése ugyan gyakoribb, de eljöhet az idő, amikor természetessé válik a személyi nyomkövetés is. 

Az idős, beteg emberek is védve vannak, ha náluk van a nyomkövető. Gyorsan a segítségükre siethetünk, ha elesnek, eltévednek, vagy bármilyen, sürgős segítségre van szükségük.

További lehetőségek:

- extrém sportoló helyzetének meghatározása

- őrjárat ellenőrzése

- veszélyes helyen, vagy egyedül dolgozók figyelése

- gyermekek hollétének lokalizálása

 

3.Kisállatok védelme

Csak a háziállat nyakörvére kell kötni az eszközt, s megtaláljuk, ha elveszne, ha elkóborolna a cica, kutya, s egyéb kedvenc. Már nyakörvbe rejtett GPS is vásárolható. Nagyon jól jön, ha az állat egy vihar, vagy tüzijáték alkalmával ijedten addig rohan, amíg lát, ha ellopják, vagy csak épp kirándulni támad kedve. Az eszközök kicsik, könnyűek, vízállóak, ellenállnak az ütéseknek, ritkán merülnek le, egyszóval kincset érnek.

Hozzászólások
Még nincsenek kommentek
Hozzászólás írásához jelentkezzen be!