• Magyar

Nyomkövetés Blog

A GPS nyomkövető lopás ellen is véd

 Ha eddig csak álmodoztál egy segítőről, aki rögtön szól, ha lopják a kocsidat, ne csak álmodozz, mert már számodra is elérhető egy rendszer, mely ilyen néma segítőként funkcionálhat az életedben. Szeretni fogod!

Ha a középkategóriájú FIX, vagy a professzionális CANBUS GPS nyomkövetőt választod, olyan szolgáltatásokat is kapsz a csomagokkal együtt, melyek védik autódat a lopás ellen. 

Kezdjük talán azzal, hogy a fenti GPS nyomkövető rendszerek fixen, rejtetten kerülnek beépítésre, hogy az alkalmi tolvajok szeme elől jól el legyenek rejtve.

Nyugodtan alhatsz! A GPS azonnal riaszt a telefonodra küldött SMS-en keresztül, ha például valaki beindítja a gyújtást. Megszólal a riasztó az autódban? A rendszer tüstént riaszt, és még időben intézkedhetsz. De akkor is résen van, ha ajtónyitást, vagy raktérnyitást érzékel.

 A legszebb az egészben pedig az, hogy a fenti zűrös esetekben agybaj kapása helyett képes leszel a motort a távolból, SMS-en keresztül blokkolni. Ez igazán jó hír! Utána már csak a rendőrséget kell értesítened.

Szeretnél teljes körű védelmet? Válaszd multifunkcionális riasztó és nyomkövető készüléket, és akadályozd meg, hogy az autódnak esetleg örökre nyoma vesszen!

További biztosítékot szeretnél? A Gépjárművédelmi Felügyeletet, és a Flotta Felügyeletet Neked találtuk ki! 24 órás diszpécserszolgáltatásunk azonnal értesít esemény esetén, és menedzseli a hatósági intézkedést is. 

 

 

 

 

Hozzászólások
best price cialis 20mg (https://ztadalafiluus.com) 2024. January 03. 21:19
A comment elfogadásra vár.
Hozzászólás írásához jelentkezzen be!