• Magyar

Nyomkövetés Blog

Minden autóba lehet nyomkövetőt szerelni?

Erre egy nagy igen a válaszunk. Egy nyomkövető beszereléséből a magánemberek, és a cégek is profitálhatnak. Legyen autód régebbi, vagy újabb típusú, nem számít, hiszen a nyomkövetők mindenféle járgányba illenek!

A beépített GPS helymeghatározó eszköz a benne rejlő SIM kártya segítségével küldi el adatait a központi szerverre, amihez bármikor hozzáférhetsz az internetböngésződdel.. Ennyire egyszerű!

 

Magyarázom a GPS-em

Valójában rengeteg indoka lehet az embernek, hogy nyomkövetőt szereltessen be egy autóba. Nem kell ahhoz flottatulajdonosnak lenni, hogy az ember féltse az autóját a lopástól, üzemanyagtolvajoktól, vagy a nem kívánatos használattól. Persze a cégeknek már csak azért is megéri a nyomkövetés, mert így fokozhatják hatékonyságukat, és csökkenthetik adminisztrációs terheiket az elektronikus menetlevél használatával.

Válassz nyomkövetőt pénztárcád, és a megfigyelés erőssége alapján!

A legegyszerűbb készülékünk a USB-S GPS nyomkövető névre hallgat. Ettől kicsit többet tud a közép kategóriát képviselő FIX GPS nyomkövető készülék, de ha igazán biztosra akarsz menni, akkor válaszd a CANBUS GPS professzionális készüléket.  Ez utóbbinál találhatóak meg többek között olyan extra tételek, mint például adatok a motor hőmérsékletéről, a tengelynyomásról, a vezetési időről, vagy épp az elfogyasztott üzemanyagról. 

De persze már az alapkategóriás készülék is képes a valós idejű folyamatos GPS nyomkövetésre 10 mp-ként, folyamatos GPRS kapcsolat mellett, S.O.S. pánikjelző gombbal, menetlevéllel. A lista nem teljes, nyomkövetőink tulajdonságairól HYPERLINK "https://gpsnyomkovetes.net/gps-nyomkoveto/" itt érdeklődhetsz!

Nyomkövetőinkre 100% garanciát adunk! Büszkék vagyunk a cégünkre, nézd meg, miért bízhatsz bennünk!

Hozzászólások
Még nincsenek kommentek
Hozzászólás írásához jelentkezzen be!