• Magyar

Nyomkövetés Blog

Milyen költségei vannak a nyomkövetésnek?

Drága-e a nyomkövetés? Attól függ, honnan nézzük. Ha azt is figyelembe veszi, hogy mit kap a pénzéért cserébe, akkor azt kell mondanunk, hogy megéri az árát. Hiszen segítségével kalkulálható az üzemanyagfogyasztás, megakadályozhatók a benzinkúti csalások, az elkalandozások. Egy cég mindenképp spórol vele a költségein.

Minden megbízható, megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkező nyomkövetőnek, és szolgáltatásnak megvannak a saját költségei. Az ügyfél általában választhat alap-, közép-, és professzionális kategória közül. Az egyes nyomkövetők más és más hasznos funkciókat tartalmaznak.

Nézzünk meg párat ezen funkciók közül! A valós idejű folyamatos GPS nyomkövetés (10 mp-ként) nálunk minden készülékhez adott. Ahogyan a folyamatos GPRS kapcsolat is.

További hasznos funkciókra néhány példa:

  • USB-s szivargyújtóról való üzemeltethetőség, tölthetőség
  • Üzemanyaglopás esetén azonnali riasztás SMS-ben
  • S.O.S pánikjelző gomb
  • Gyújtásfigyelés
  • Üzemanyagkontroll
  • Ajtónyitás, Raktérnyitás érzékelése
  • CANBUS adatok fogadása gépjárműből (pl.: elfogyasztott üzemanyag, összes üzemanyag, pillanatnyi üzemanyag, kilométeróra állása)

Az árak egységesek, és folyamatos terméktámogatást biztosítunk. A következő készülékek rendelhetőek: GPS készülék, Professzionális CANBUS-os GPS nyomkövető készülék, Kapacitív Üzemanyag-szonda, E-útdíj OBU S550 (havidíjmentes), CANBUS riasztó (SMS értesítés riasztás esetén).

Nézzük, milyen eszközökért, szolgáltatásokért van még módunk megfizetni. Az alap GPS nyomkövető készülékhez általában díjtalanul hozzájuthatunk.

Az alap, normál és extra nyomkövetésen kívül megrendelheti még a nemzetközi nyomkövetést (EU vagy Világ) is. Ezen kívül díja van a 24 órás gépjárművédelmi felügyeletnek is. Természetesen számolnia kell beszerelési költséggel.

Válasszon okosan a készülékek, és szolgáltatások közül, és élvezze a nyomkövetés megannyi előnyét!

 

Hozzászólások
Még nincsenek kommentek
Hozzászólás írásához jelentkezzen be!