• Magyar

Nyomkövetés Blog

Kisállatok nyomkövetése – Óvintézkedés kedvenceid védelméért

GPS nyomkövető gyors segítség vészhelyzetben, kóborlásra hajlamos jószágok megtalálásához! A nyakörvre fűzhető, kis méretű eszköz segítségével mindig megtalálhatod a kedvenced, s nem kell sokáig nélkülöznötök egymás társaságát. Kutya, macska, egyéb háziállat követését is meg lehet vele oldani.

Előnyei között említhető vízállósága, kis súlya, így nem történhet vele váratlan baleset, s az állat is eltűri magán, könnyen emgszokja, nem fogja piszkálni, kapargatni. Már olyan nyakörv is kapható, amelybe bele van építve a GPS, bár az ára magasabb, mint a külön felcsatolható készüléké.

Így működik a készülék: a gazdi felhelyezi kedvence nyakörvére az eszközt, s ha tudni szeretné, hol jár, egy ingyenes hívást kezdeményez, vagy egy szintén ingyenes üzenetet küld a SIM kártyára. A kívánt információk sms-ben fognak érkezni a kérő telefonjára. Természetesen GPRS üzemmódban folyamatos nyomonkövetésre is lehetőség van, mely során online térképen lehet követni az állat lépteit.

Extraként általában nyakörv-csipeszt, töltő-adaptert, USB-kábelt, és használati leírást is csomagolnak a nyomkövetőhöz, s különböző színekből lehet választani.

Felhelyezése könnyű, vagy közvetlenül a nyakörvre kapcsolható, vagy egy szilárd alapzat segítségével kattintható fel-és le.

Előfordulhat, hogy a készülék nem kap GPS jelet, ekkor egyes berendezések mobiltelefon adók segítségével folytatja a követést, LBS modul használatával.

Ezt biztosítja még a GPS-es kisállat nyomkövető:

-korlátlan elérhetőség

-energiatakarékos módba való kapcsolás

-még egy rövid, vízbe való merülésnek is ellenáll

-ütésálló műanyagból készül

-akár mobiltelefonon keresztül is követhető a kisállat mozgása egy ingyenesen letölthető alkalmazás segítségével

-akár 20 napot is kibír az elem töltés nélkül

-a szolgáltatás nem csak Európában, hanem akár Dél-Afrikában, Indiában,Törökországban is működhet.

A nyomkövetés jól jöhet például egy tüzijáték alkalmával, vagy vihar idején elkóborló állat megkeresésére, de akkor is jól működik, ha idegeneknek tetszik meg a kutya, cica, egyéb házi kedvenc és elcsalogatják az otthonától.

Hozzászólások
Még nincsenek kommentek
Hozzászólás írásához jelentkezzen be!