• Magyar

Nyomkövetés Blog

Hogyan segíthetnek a nyomkövető rendszerekhez használható mobil applikációk

Zsebünkben lapuló okostelefonunk az élet számos területét teszik könnyebbé. Feladatokat delegálhatunk egyetlen kis készülékbe, amivel időt és pénzt spórolhatunk meg, nem utolsósorban pedig fokozhatjuk biztonságérzetünket, legyen szó családunkról, üzleti vállalkozásunkról vagy szabadidős tevékenységünkről.

A GPS alapú nyomkövető rendszer nem ismeretlen fogalom az autósoknak. Az eredetileg katonai célokra fejlesztett rendszer használata mára a legtöbb sofőrnek kézenfekvő. Biztonsággal vágunk neki ismeretlen utaknak, hiszen az irányjelzések mellett okostelefonunkkal számos információt kényelmesen elérhetünk, mely hasznunkra válhat utunk során.

Üzletemberek jelentős összegeket takarítanak meg a nyomkövető rendszerek használatával. Szerteágazó tevékenységeik során sincsenek helyhez kötve, hiszen okostelefonjuk segítségével információt kapnak munkatársak pontos helyzetéről, specializált tevékenységek kapcsán mobil applikációk statisztikát generálnak. Elkerülhetők a munkatársak vezetési stílusából, fekete fuvarokból és visszaélésekből fakadó költségek.

Tágabb értelemben nézve, a családos emberek biztonságban tudhatják gyermekük, mert bármikor láthatják a tartózkodási helyét. Megoldást jelent, ha a szülőket aggodalommal tölti el, hogy apró csemetéjük elkóborolhat a zsúfolt áruházban vagy feltűnően elhúzódnak iskolai tevékenységei a kis kamasznak. Ezen túlmenően párunk hollétéről ugyanígy meggyőződhetünk.

Néhány kiragadott példa is jól szemlélteti, hogy a nyomkövető rendszerek mindennapi használatának csak a fantázia szab határt.  Okostelefonjaink segítségével bárhonnan reagálhatunk a körülöttünk történő helyzetekre.  A folyamtok és események nem csak úgy megtörténnek velünk. Tudatosan élve, a nem tervezett helyzetekbe azonnal beleavatkozva, életünk rendezetté, biztonságossá és nyugodttá válik. 

Hozzászólások
Még nincsenek kommentek
Hozzászólás írásához jelentkezzen be!