• Magyar

Nyomkövetés Blog

Hogyan működik a sofőrazonosítás?

Sofőrazonosító rendszerrel egyszerűen, gyorsan, bárhol és bármikor nyomon követheti és ellenőrizheti sofőrjeit. A rendszer használatával, akár másodperceken belül információt kaphat gépjárművei és sofőrjei helyzetéről. Csökkentse veszteségeit és legyen mindig naprakész fuvarjai és sofőrjei teljesítményével kapcsolatban!

A jármű- és sofőrkövető rendszerek használatával elkerülhető az üzemanyaglopás, a feketefuvarozás és a vállalat gépjárműveivel végzett „maszekolás”. Ezek a tevékenységek több százezer forintos kárt okozhatnak, a kis- és középvállalkozások tulajdonosainak.

Sofőrazonosítás működésének menete:

  • Telepíteni kell a nyomkövető-eszközt. A sofőrazonosító rendszert beépíthetjük gépjárműveinkbe vagy szinkronizálhatjuk sofőrjeink mobiltelefonjával.
  • Követni kívánt elemek felvétele. Egy egyszerű és gyors adminisztrációt követően, felvesszük rendszerünkbe a gépjárműveket vagy a sofőrök mobiltelefonszámát. Ennek okán a sofőrök nevei, hozzá lesznek rendelve az adott útszakaszokhoz és útnyilvántartásokhoz. Minden felvett személy vagy gépjármű egyedi azonosítót kap, amivel könnyedén bármikor visszakereshetőek a nyomkövető-rendszer adatbázisában.
  • Sofőrazonosítás beállítása, konfigurálása. Beállíthatjuk, hogy milyen információkat küldjön a sofőrazonosítás lekérdezése során. Rendszerektől függően ilyen információk bekérésére van lehetőségünk: üzemanyagszint és raktérhőmérséklet mérés, megállások időpontja, pontos menetidő, sofőr neve, ajtónyitás érzékelés, stb.
  • Lekérdezés. A beállításoknak megfelelően lekérdezést lehet indítani, asztali számítógépről, laptopról, táblagépről vagy akár mobiltelefonról is. A lekérdezést követően, akár másodperceken belül megérkezhet az aktuális helyzetjelentés, térképes megjelenítéssel egybekötve.
  • Könnyű adminisztráció. A lekérdezés során a rendszer olyan formában küldi el az adatokat, amelyek megkönnyítik az adminisztrációs munkálatokat. (Letisztult és átlátható táblázatokat kapunk.)

0-24 órás kontroll, akár otthonról

A sofőrazonosításra szolgáló rendszer hozzájárul vállalkozása működési költségeinek minimalizáláshoz, valamint a nap 24 órájában teljes kontroll alatt tarthatja cége működését. 

Hozzászólások
Így követik nyomon a fuvarozócégek a sofőrjeiket « Click Center (clickcenter.hu/igy-kovetik-nyomon-a-fuvarozocegek-a-soforjeiket/) 2015. June 07. 17:32

[...] történő maszekolás. Ha szeretné megtudni, hogy kerülheti ezt el, látogasson el a gpsnyomkovetes.net weboldalra! Itt részletes tájékoztatást kaphat a GPS rendszerek segítségével történő [...]

Hozzászólás írásához jelentkezzen be!