• Magyar

Nyomkövetés Blog

GPS nyomkövető a cégnél

A GPS segítség a mindennapokban. Olyan funkció, amely hasznos adatokkal látja el az utazást illetően. A GPS SIM kártyája információt küld a központi szerverre, és az interneten tájékozódhat a különböző adatok tekintetében. Például hozzáférhet a múltbeli pozíciókhoz és statisztikákhoz, ami a menetlevelet, a megtett útvonalat, az üzemanyagszintet, vagy az elfogyasztott üzemanyag mennyiségét illeti. A keresett információkat megnézheti okos telefonján.

Ha kíváncsi beosztottjai aktuális helyzetére, megtekintheti azt is, a nyomkövető megmutatja ezt. Így mindig tudni fogja, merre járnak ügynökei, beosztottjai. A legkisebb stikliket is kiszűrheti, irányítása alatt tudhatja az egész rendszert. Tudni fogja, mennyi kilométeren, mennyi üzemanyag-fogyasztással, pontosan hol és mikor parkolt flottájának egy autója, így kezében tarthatja a teljes vállalkozást, irányíthat, és telefon segítségével rögtön fel is veheti a kapcsolatot beosztottjával, ha arra van szükség. A GPS nyomkövetőt arra fejlesztették ki, hogy optimalizálhassa vele cégének működését, és simábban guruljon vele a vállalkozás.

A GPS lehetőséget biztosít arra, hogy pontosítsa elszámolásait, precízebben, jobban működjön a cég, és mindezt az erős kéz elve alapján, mint a cég főnöke. A GPS-szel könnyebben tudja irányítani vállalkozását, a megfelelő embereket tudja alkalmazni, és rálátást nyer a mindennapi tevékenységekre, ami GPS nélkül kimaradna a látóteréből.

Üzemanyagot takaríthat meg az üzemanyag-menedzsment által, figyelemmel követheti az üzemanyag felvételek helyét és idejét, így könnyebben tudja irányítani a fuvarokat. Tisztában lehet vele, ha „kerülőutakra” is sor került, és optimalizálhatja cége energiaforrásait. Most már tudja, mi mindenre jó a GPS nyomkövető, és hogyan tudná alkalmazni a gyakorlatban. Ezzel a készülékkel időt és energiát takaríthat meg. Könnyebben tudja ellenőrizni vállalkozása hatékonyságát, és korrigálhat, ahol korrekcióra van szükség. Ez az eszköz költséghatékony és vállalkozásbarát is egyben. A GPS készülékvásárlás nélkül is használható, bérbe lehet venni, és így is kiváló. Használja előnyére ezt a szolgáltatást, ami könnyebbé teszi a mindennapi életét.

 

 

 

   

Hozzászólások
Még nincsenek kommentek
Hozzászólás írásához jelentkezzen be!