• Magyar

Nyomkövetés Blog

AZ ÜZEMANYAGKONTROLL

Az üzemeltetési költségek tetemes részét képezi az üzemanyagköltség. Jelentős összeget takaríthat meg, ha figyelemmel kíséri az üzemanyagszint alakulását, valamint a ténylegesen elfogyasztott üzemanyag-mennyiséget. Az elmúlt másfél évben 35%-kal emelkedtek az üzemanyagárak. Nem mindegy, hogy az Ön által kifizetett üzemanyagot hogyan használják föl.

Nemcsak grafikonon követheti az üzemanyag-változásokat, hanem az egyes útszakaszokhoz tartozó üzemanyagköltségeket külön-külön is elemezheti. Elektronikus menetlevelünkben folyamatosan megjelenítjük a kilométeróra állását is.

Nyomkövető rendszerünk segítségével nemcsak az üzemanyag felhasználását követheti nyomon, hanem kiszűrheti a magáncélú használatot is. Tapasztalatok alapján egy nagyobb, 100 db-os flotta esetén éves szinten akár több mint 120 millió forint kárt is okozhatnak a sofőrök a nem kellően ellenőrzött járművekben! Nyomkövető rendszerünkkel egyaránt könnyedén kimutathatók a benzintank csapolásából vagy a „kerülőutakból” származó pluszköltségek.

http://gpsnyomkovetes.net

Hozzászólások
Még nincsenek kommentek
Hozzászólás írásához jelentkezzen be!